Bu saat oldu koçiş nöbette ben yine uyumadım tabi..

  Ama bu akşam miskinlik edip yazmadan yatmıyım dedim.Çünkü son zamanlarda geç saatte kadar nette sonra hemen yatak derken paylaşım yok!

Uzun zamandır üretememenin verdiği aşırı üretme isteği,işe yarama isteği ve bende bunu yapabiliyorum diye kendi kendine kanıtlama isteğinin ağır basmasıyla blog oluşturmaya başladığım zamanlarda tesadüfen karşılaştığım keçeyle ilgili hobi sitelerini dolaşıyorum.

   Artık bu akşam keçe nereden alınır,kalıpları buradan bulur muyum ,neler yapabilirim gibi başlangıç sorularını kedimce yanıtlayıp bi kaç sitenin notlarını aldım.

   Önümüzdeki hafta eşimin izinde olması nedeniyle kısa bi tura çıkıyoruz dönüşte netten sipariş vereceğim denemelik keçelerim gelip ortaya ufakta olsa bişeyler çıktığında ilk iş benim gibi tecrübesizlere başlangıçta faydalı olmak adına ilk yaptığım araştırma sayfalarıyla beraber bi derleme sunmak :)

    Nasıl?

   Hani benden bişeyler üret der gibi cıvıl cıvıl değil mi keçeler :)

6 yorum:

FERİDECO dedi ki...

Galiba ilk izleyicinim canım çok mutlu oldum keçe konusunda şimdiden başarılar bebeğine de maşallah nazar değmesin sevgiler canım

hanife dedi ki...

Kolaylıklar dilerim ikinci izleyicin oldum mutlu hafta sonu dilerim..

cafenoHut dedi ki...

Ben de deli gibi keçe almak istiyorum böyle rengarenk dizip karşılarına geçip bakmak istiyorum:))
Eminönünde yığınla var hem de uygun fiyata, ben yazın gittiğimde görmüştüm ama o zaman sıcakta keçeye dokunamamıştım bile:) Şimdi tam zamanı.
Heyecanla bekliyorum snein yapacaklarını da:)
Bu arada bloğun hayırlı olsun...

Unknown dedi ki...

Yaa nasıl heyecanlandım anlatamam :) yazdıklarının okunması,tanımadığın insanlar tarafından desteklenmek,takip edilmek müthiş enerji verdi :) eminim sizlerinde ilk takipçileriniz olduğunda yaşadığınız duyguyu ben şuan paylaşıyorumdur :) çok teşekkür ederim hepinize :)
Acemi blogcu olarakta kısıtlı imkanlarım,dar zamanım içinde elimden gelenin en iyisini yapıcamdan hiç şüpheniz olmasın :)


dilekçe işler dedi ki...

bende aldım renk renk keçe ama daha henüz hiç bir şey yapmadım.bloğunuz hayırlı olsun

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim :) ne güzel elinizde keçe var! ben burdan duyursamda hala bazı sebeplerden alamadım.Önümüzdeki ay inşallah deyip heyecanla bekliyorum :)

Yorum Gönder